Arrenca Berguedàsfera, amb presentació d´icona i preparació de jornades

Arrenca Berguedàsfera, amb presentació d´icona i preparació de jornades
Pas a pas, anem creant sinèrgiesi vertebrant els blocaires de la comarca. Voldriem que es sumés voluntaris per engegar jornades del proper 9 de maig, amb la col.laboració d´altres punts de suport, depenent de la implicació podem fer extensiva les noves tecnologies a un nombre major de persones, del que es tracta és d´alfabetitzar, ja que no podem obviar que gairebé la meitat de la població no usen les eines que ofereix internet. També amb el teu ajut desinteressat/da pot ésser possible.A titol individual i perquè no entitats o institucions que vulguin promoure les noves tecnologies i tinguin un espai amb accés públic per fer-ho possible. Ensenyem a fer bloc propi, per començar, amb el teu ajut i dels blocaires. Per contacte: berguedasfera@gmail.com .
Ja aquest dissabte va tenir lloc la presentació de la Berguedàsfera, com recull la fotografia adjunta, amb imatge de la icona, obra del ninotaire i blocaire Jaume Capdevila(KAP), en presència dels blocaires Quirze Grifell i Moisès Rial.
Al vespre va tenir lloc primera presa de contacte fisica amb nucli de blocaires de la comarca, intercanviant coneixements i aprovant impulsar jornades, amb idea inicial que tindran lloc el proper 9 de maig amb col.laboració de la Xarxa de Telecentres del conjunt del Berguedà,(Berga,Cal Pons(Puig-reig), Guardiola de Berguedà) com a proposta pionera que facilitarà l alfabetització de persones amb les tecnologies de la informació i comunicació (TIC), amb " APRÈN A CREAR EL TEU BLOC AMB LA BERGUEDÀSFERA", podent-se ampliar a d´altres subcentres i punts d´accés públic d´internet a la comarca, usant eines d´interelació i comentaris, com els blocs creats i existents, el Twitter i el Facebook ja en funcionament de la Berguedàsfera.



Related Site

-Gretna Green Weddings

-How Becoming a Wedding Planner




Documento sin título









0 comentarios:

Publicar un comentario