Noves ulleres


Noves ulleresEn format petit per foto referència per als blocs propis, com a visualitzable a partir d´ara.

Noves ulleresEn imatge xica, que no es veuen? Jo a la web de les ulleres, tampoc les trobo, i això que està feta també en català!
Noves ulleresGeneralment, els que portem ulleres , ens fixem en d´altres que en porten o ens crida més l´atenció quan veiem algú que se les ha canviat. Doncs mira, un ha fetun cop de cap i aquí teniu amb les recentment estrenades. Per cert, curiosament són disseny català, i a la web de l´empresa, no apareixen, però els dissenys globals són suggerents:
www.etniabarcelona.com

Related Site

-Gretna Green Weddings

-How Becoming a Wedding Planner




Documento sin título




Related Videos :below I show related videos and not so related to this article.

Title: Els atracadors de Cambrils van entrar disfressats amb barba i bigoti postissos a les 8.44 h

Barcelona (ACN).- Els dos atracadors que van acabar matant la treballadora del Banco Santander de Cambrils van accedir a l'entitat bancària a les 8 hores i 44 minuts del dia 25, tal com ha quedat registrat en el rellotge de la càmera de seguretat de local. Les noves imatges a les quals ha tingut accés l'ACN mostren els presumptes homicides accedint a l'entitat bancària. El més alt apareix vestit amb americana negra, perruca i barba, possiblement postisses. El més baix porta una caçadora i amaga el rostre amb unes ulleres de pasta marrons, una gorra de beisbol blanca i bigoti. Aquest segon home apareix barrant el pas a una dona, probablement una client del banc que es va veure sorpresa en l'atracament.

Title: Descobrint nous móns

I sense aixecar el cul del banc de la plaça.
Avui en dia, els passatemps típics són intentar portar les ulleres de sol més grans i lletges que ningú o mirar pornografia per Internet. Per sort, gràcies als 300 megabytes de descàrrega, els Visionaris Digitals no sortim mai al carrer. Ens preguntàvem si els nostres avis son capaços d'adaptar-se a les noves tecnologies, tal com ho fa el pressupost dels ajuntaments del Garraf.






0 comentarios:

Publicar un comentario