Visitant el Tomàs Sayes, en vaga de fam epr l´ensenyametn public davant el Pla Bolonya


Certaemnt, com a delegat d´estudiants universitaris de l´UNED de La Seu d´Urgell-Andorra, el tema el conec quelcom, però malgrat no disposar de vehicle actualment, ja qui m´ha facilitat acostarm´hi a visitar al Tomàs Sayes.Ens haviem conegut a convocatòria en defensa ensenyament public i contactarem epr internet en causes de la comarca. El seu és me´s que un gest i creia que hi podia aportar-hi el meu granet de sorra, visitant-lo i alhora parlant-hi perquè tothom en pogués conèixer la seva lluita , que és la de molts universitaris que veuen els possible seus efectes del Pla Bolonya, una estratègia de mercat per fer comeptir estudiants superiors quan accedeixen al mercat laborl a tenir que formar-se molt més,pràctiques gratuites a empreses de feina, amb homologació que no és tal a nivell europeu(varem de 180 a 240 crèdits), que volen que estudiants superiors al homologar-se i poder treballar a qualsevol estat europeu, faci pressió salarial a la baixa, un problema per la burgesia empresarial ,e n criteris de costos dels pocs factors de augment de renda dels treballadors, es devalui acceleradament.
Aquí en teniu l´entrevista amb el Tomàs Sayes, Berguedà veí de la Pobla de Lillet,en el seu 13è dia de vaga de fam,a la Universitat de Bellaterra, parlant del seu estat, les motivacions i opinions personals:





Related Site

-Gretna Green Weddings

-How Becoming a Wedding Planner




Documento sin título




Related Videos :below I show related videos and not so related to this article.

Title: TV3 - Polònia - Ca l'Obama: l'Emir de Qatar

A Ca l'Obama arriba un visitant incòmode, l'Emir de Qatar. I Bill Clinton s'escapa de la seva dona, Hilary, que vol subhastar-lo per recuperar els diners que va perdre a la campanya.

Title: TV3 - Temps d'aventura - Cavalls de ferro

El Camí de cavalls és un sender històric que resseguiex el perfil de l'illa de Menorca. En el seu origen tenia funcions defensives i més va servir per comunicar els pobles costaners. Finalment, després d'una intensa lliuta per aconseguir obrir-lo a l'ús públic, és una de les millors maneres de veure els paisatges més fascinants d'aquesta illa. Els 200 km de recorregut poden convertir-se en quatre etapes d'una volta en BTT bastant dura. Encara que no té grans desnivells, el perfil és ple de pujades i baixades i això acaba afectant els ciclistes menys preparats. També es pot fer la volta dalt de cavall recuperant el mitjà que li donà nom. Hem anat amb la Ruth Moll a descobrir aquest recorregut.






0 comentarios:

Publicar un comentario